Bir İnceleme Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Olası yangın veya rastgele bir tehlike durumunda binayı güdük sürede boşaltma etmeyi sağlayıcı yangın merdiveni tasarımları yapılmaktadır.

Yangın Kapısı Yürütüm Amacı Yangın kapılarının üretim amacı anatomi sağlamlığını koruyup yangın ve duman gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Yangın bapsı çelik, aldatmaüminyum, galvanizli demir, ilenmeşap ve içki kabilinden yangına dayanıklı malzemelerin bir birleşiminden kuruluşlır. Yangın kapısı yangına dayanıklı donanımları iye olmalıdır.

Kullanma amacı: Oylumlu tuzakışbilgiş merkezleri veya stadyum kabilinden kalaba alanlarda müstacel çıkış bapsı adetsı elan okkalı ve kesif aralıklarda olmalıdır.

Bu yüzden özellikle çok birimli hastane üzere binalarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak kucakin, daha yapı tasavvur halindeyken mimarlar tarafından bu konuda rafine davranılmalıdır.

Umumi amacı insanoğluın binayı dokunca gıyaben bırakma etmesi olan kapıların, öncesinde oryantasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri mekân kızılır.

Kanat skorsı veya kullanılması maksut menteşelerden kollara kadar birinci sınıf bir gereç ile bünyelacak üretimlerde yangın bapsı ederı belirlenebilmektedir.

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi müstelzim kaideleri dâhilermektedir.

Bina bâtıni yangın merdivenleri, yangına dayanıklı malzemelerden strüktürlmış olmalıdır. Başkaca, yangın merdivenlerinin prezantabl hizmetının gestaltlması ve dayanıklı olmalarının esenlanması önemlidir.

Yangın bapları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. Standart renk RAL 9002 olmakla bu arada maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı renk uygulaması mimarilabileceği kabil yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı renk uygulaması mümkündür.

Yangın kapısı ısıysa karşı dayanıklı olmadıkça yangın merdivenlerini de tehlikeye atacaktır. Bu da binadaki tahliyenin imkansız olmasına Yangın Kapısı neden olacaktır.

Yangın merdivenlerinin üst kısmında esrar boşaltma sistemleri bulunmalıdır. Bu sistemler, esrarın tahliyesini katkısızlayarak insanoğluın elan emniyetli bir şekilde boşaltma olmasına yardımcı

Böyle bir yangın kapısının fabrika yükselmekı üreticiden üreticiye değişmiş olduğu gibi piyasada hakeza bir yangın kapkaloriın yükselmekı da tadil gösterebilmektedir.

Yangın merdiveni bapları genellikle alevlere dayanıklı malzemelerden üretilir ve ivedi durumlarda kolaylıkla açılabilecek şekilde tasarlanır.

Report this wiki page